سورس مقاله: بهینه سازی مولفه MICO برای تخمین MRI و تقسیم بندی بافت تصاویر
پروژه۴۹۴: شبیه سازی مقاله isi در متلب + سورس کامل متلب + توضیحات خطی دستورات
عنوان مقاله:
Multiplicative intrinsic component optimization (MICO) for MRI bias
field estimation and tissue segmentation
بهینه سازی مولفه طبیعی فزاینده(MICO) برای تخمین MRI و تقسیم بندی بافت تصاویر
******************
دانلود: دانلود اصل مقاله لاتین
******************
خلاصه ای از کار:
این مقاله یک روش جدید کمینه سازی انرژی بنام بهینه سازی مولفه طبیعی فزاینده (MICO) برای تخمین میدان و تقسیم بندی تصاویر تشدید مغناطیسی (MR) پیشنهاد می کند. روش پیشنهادی از مزیت کامل تجزیه تصاویرMR به دو مولفه افزاینده برخوردار است یعنی یک تصویر واقعی که ویژگی فیزیکی بافتها را توصیف می کند و میدان ولتاژ معین که غیریکنواختی شدید و ویژگیهای فاصله ای مربوط به انها را محاسبه می کند. با فرایند کمینه سازی انرژی که هدف ان بهینه سازی تخمین های دو مولفه افزاینده یک تصویر MR است، می توان بطور همزمان تخمین میدان معین و تقسیم بندی بافت را انجام داد. میدان ولتاژ معین با استفاده از محاسبات کارامد ماتریس بطور مکرر بهینه می شود که با تجزیه و تحلیل ماتریس ،ثبات عددی انها تائید می شود.انچه اهمیت بیشتری دارد این است که در فرمول بندی ما انرژی در هریک از متغیرها برجسته است که به نیرومندی الگوریتم پیشنهادی ما درمورد کمینه سازی انرژی منجر می شود. فرمول بندی MICO می تواند بطور طبیعی به تقسیم بندی بافت سه و چهار بعدی باتنظیم فاصله ای یا مکانی-زمانی منجر می شود.ارزیابی کیفی و مقایسه با چند نرم افزار معروف ،عملکرد قویتر MICO را برحسب قدرت و صحت نشان داده است.
در صورت سوال در مورد محصول و یا در صورت اشکال در اجرای شبیه سازی می توانید از بخش تماس با ما (منوی بالا)، با شماره تلفن مورد نظر مکاتبه نمایید.
برخی نتایج:

دیگر پروژه های مرتبط:
رویکرد تنظیم چندسطحه متغیر جهت قطعه بندی آنی تصویر + شبیه سازی مقاله
مجموعه: پردازش تصویربرچسب ها . فرمول بندی MICO, بهینه سازی مولفه MICO برای تخمین MRI و تقسیم بندی بافت تصاویر, بهینه سازی مولفه طبیعی فزاینده(MICO) چیست ؟, پردازش تصویر در پزشکی خرید پروژه, تجزیه تصاویرMR به دو مولفه افزاینده, تخمین MRI تصاویر با متلب, تخمین میدان معین و تقسیم بندی بافت, تخمین میدان معین و تقسیم بندی بافتدر تصاویر, تشخيص تومور مغزي از تصاوير mri در متلب, تشخیص تصاویر ام از ای مغزی در متلب, تشخیص کلاس بندی تصاویر در متلب, تصاویر در متلب + تقسیم بندی تصاویر تشدید مغناطیسی (MR), تقسیم بندی بافت تصاویر, تقسیم بندی بافت تصاویر در متلب, تقسیم بندی بافت سه و چهار بعدی باتنظیم فاصله ای, تقسیم بندی بافت سه و چهار بعدی تصاویر, تقسیم بندی تصاویر تشدید مغناطیسی (MR), خرید پروژه های پردازش تصویر, دانلود برنامه قطعه بندی تصویر در متلب, سفارش پروژه بهینه سازی مولفه MICO برای تخمین MRI و تقسیم بندی بافت تصاویر, سفارش پروژه پردازش تصویر در پزشکی, شبیه سازی کامل بهینه سازی مولفه MICO برای تخمین MRI و تقسیم بندی بافت تصاویر, شبیه سازی مقالات + بهینه سازی مولفه طبیعی فزاینده(MICO), شبیه سازی مقاله ضرب بهینه سازی جزء ذاتی, ضرب بهینه سازی جزء ذاتی در متلب, ماتریس بطور مکرر در تصاویر, مثال ها و شبیه سازی تشخيص تومور مغزي از تصاوير mri, ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺧﻮﺷﻪ ﺑﻨﺪی ﻃﯿﻔﯽ در ﺗﺼﺎوﯾﺮ MRI, مقاله تکنیک تقسیم بندی تصویر ام آر آی مغز در متلب, مقاله و شبیه سازی با متلب کلاس بندی تصاویر مغزی, نرم افزار متلب + بهینه سازی مولفه طبیعی فزاینده(MICO)