
شبیه سازی مقاله: یک استراتژی کنترلی چند منظوره برای عملکرد پایدار واحدهای DG
پروژه ۹۰۹: شبیه سازی مقاله ۲۰۱۴ در متلب + ترجمه مقاله + فیلم اجرای شبیه سازی
عنوان مقاله :
A Multifunction Control Strategy for the Stable
Operation of DG Units in Smart Grids
IEEE TRANSACTIONS ON SMART GRID
یک استراتژی کنترلی چند منظوره برای عملکرد پایدار واحدهای DG در شبکه های هوشمند
*****************************
دانلود: دانلود اصل مقاله لاتین
*****************************
خلاصه ای از کار:
این مقاله توسعه یک استراتژی کنترلی چند منظوره برای بهره برداری پایدار واحدهای تولید پراکنده (DG) در حین ادغام با شبکه برق را تشریح میکند. مدل کنترلی پیشنهاد شده مبتنی بر تئوری کنترل مستقیم لیاپانوف (DLC) میباشد و ناحیه پایدار برای بهره برداری مناسب واحدهای DG در حین ادغام با شبکه برق را ارائه میکند. جبران تغییرات لحظه ای در مؤلفه های مرجع جریان در سمت ac و تغییرات ولتاژ dc در سمت dc ِ سیستم واسط به مقدار کافی در این طرح کنترلی در نظر گرفته شده اند، که نقش اساسی و نوآورانه این مقاله در مقایسه با استراتژیهای کنترلی قبلی میباشد. بکارگیری تکنیک DLC در تکنولوژی DG میتواند تزریق پیوسته توان اکتیو ماکزیمم در فرکانس اصلی از منبع DG به شبکه برق را تأیید کند، تمام توان راکتیو و مؤلفه های هارمونیکی جریان بارهای متصل به شبکه را از طریق ادغام پیوند DG با شبکه، جبران نماید. کاربرد این مفهوم در سیستمهای شبکه هوشمند میتواند کاهش تنش روی شبکه برق را در حین پیک تقاضای انرژی، تضمین نماید. نتایج شبیه سازی و آزمایش جهت نمایش تخصص و عملکرد تکنیک DLC پیشنهاد شده در تکنولوژی DG ارائه شده است.
شکل زیر نمایش کلی مدل پیشنهادی را نشان میدهد که مبتنی بر ۳ قسمت اصلی شبکه، بار و لینک DG میباشد. علامت قراردادی مؤلفه ها و متغیرهایی مانند جریانها و ولتاژها در هر فاز بطور متناسب در این سه بخش به تصویر کشیده شده است. بعلاوه، منبع DG و دیگر مؤلفه ها در سمت dc سیستم مربوطه برای برقرسانی و تزریق توان به شبکه برق نشان داده شده اند.
استراتژی DLC برای کنترل سیستم مربوطه در حلقه کنترلی مدل نشان داده شده در شکل فوق در نظر گرفته شده است. استراتژی DLC اساساً یک تئوری کنترلی غیرخطی بدون خطی سازی عوامل غیر خطی کننده در پارامترهای مدل ریاضی معادل سیستم میباشد که یک پایداری مجانبی فراگیر[۱] را برای مدل پیشنهادی می آورد.
بصورت کلی مدل سیستم پیشنهادی به صورت زیر است:
برخی نتایج:
در صورت سوال در مورد محصول و یا در صورت اشکال در اجرای شبیه سازی می توانید از بخش تماس با ما (منوی بالا)، با شماره تلفن مورد نظر مکاتبه نمایید.
مجموعه: انرژی های نو, برق سیستم, مقالات ترجمه شدهبرچسب ها DG: Distributed generation, DLC در تکنولوژی DG, DLC: Direct Lyapunov control, DLC: Direct Lyapunov control در متلب, EM algorithms for NMF شبیه سازی, LaSalle–Yoshizawa, استراتژی کنترلی چند منظوره برای منابع تولید پراکنده, اندوکتانس معادل فیلتر ای سی، تزویج ترانسفورماتور و کابلهای ارتباطی در ریزشبکه, بهره برداری پایدار واحدهای تولید پراکنده (DG), پاسخ دینامیکی لینک DG در ردیابی مؤلفه های جریان بار در حلقه کنترلی DLC قبل و بعد از افزایش بار اضافه شده, پروژه انرژی های نو در متلب, پروژه تولید پراکنده با متلب, پروژه درس تولید پراکنده با متلب, پروژه ریزشبکه با متلب, تحلیل پایداری ولتاژ DC-Link در ریزشبکه ها, تغییرات لحظه ای i_refd در ریزشبکه, تغییرات لحظه ای i_refq در میکروگرید ها, توان اکتیو ماکزیمم DG, توان اکتیو ماکزیمم در فرکانس اصلی از منبع DG, توان اکتیو مرجع DG, توان راکتیو بار در ریزشبکه, توان راکتیو مرجع DG, جبران تغییرات لحظه ای, جبران تغییرات لحظه ای در ریزشبکه ها, جریان مستقیم خازن, جریانهای بار در فرکانسهای هارمونیکی, جریانهای بار، شبکه و DG قبل و بعد از ادغام DG با شبکه و قبل و بعد از افزایش بار دوم, جریانهای ترانزیستورها, جریانهای تولید پراکنده, حالت سوییچینگ مبدل مربوطه واحد DG, حلقه قفل شده در فاز, سوییچینگ ترانزیستورها در ریزشبکه ها, سوییچینگ هر پایه ترانزیستورها در ریزشبکه ها, شبیه سازی بهره برداری پایدار واحدهای تولید پراکنده (DG), شبیه سازی پروژه های انرژی نو در متلب, شبیه سازی مقالات DG: Distributed generation, ضریب ثابت تابع سوییچینگ در بهره برداری حالت دینامیکی در ریزشبکه, فرکانس اصلی ریزشبکه, فرکانس زاویه ای شبکه در ریزشبکه, فرکانس سمپلینگ (نمونه گیری) / سوییچینگ, فرکانس قطع در ریزشبکه, فیلتر پایین گذر, فیلتر توان اکتیو در منابع تولید پراکنده, کنترل مستقیم لیاپانوف (DLC), کنترل مستقیم لیاپانوف (DLC) در متلب, کنترل مستقیم لیاپانوف (DLC) در منابع ریزشبکه, مؤلفه های محور d جریان در ریزشبکه ها, مؤلفه های محور q جریان در ریز شبکه ها, مبدل منبع ولتاژ, مقادیر مرجع جریان باید بر اساس اهداف استراتژی DLC برای یک بهره برداری مؤثر DG, مقاله به همراه شبیه سازی + تولید پراکنده + ریزشبکه, مقاومت معادل فیلتر ای سی، تزویج ترانسفورماتور و کابلهای ارتباطی در ریزشبکه, مقایسه بین مؤلفه های جریان بار و DG در متلب, منابع تولید پراکنده جبران تغییرات لحظه ای, نتایج آزمایشی جریانهای بار،شبکه و DG قبل و بعد از افزایش بار اضافی, نقطه اتصال توان, واحدهای DG در شبکه های هوشمند, واحدهای DG در شبکه های هوشمند در متلب, ولتاژ سمت dc در ریز شبکه ها