
شبیه سازی مقاله: شبیه سازی موتور القایی تک فاز تغذیه شونده با سیکلوکانورتر
پروژه۱۴۱۱: شبیه سازی مقاله در متلب + سورس کامل متلب در سیمولینک + توضیحات اجرای کد
عنوان مقاله:
SIMULATION OF CYCLOCONVERTER FED SPLIT PHASE INDUCTION MOTOR
(International Journal of Engineering Science and Technology (IJEST
********************************
دانلود: دانلود اصل مقاله لاتین
********************************
خلاصه ای از کار:
احتمالا بیشتر از کل انواع موتورها از موتورهای القایی AC تک فاز استفاده میشود. منطقی است که باید موتورهای دارای کمترین گرانی و هزینه نگه داری بیشتر استفاده شود. موتور القایی AC تک فاز بهترین مصداق این توصیف است. آن طور که از نام آن برمیاید این نوع از موتور تنها یک پیچه (پیچه اصلی) دارد و با یک منبع تغذیه تک فاز کار میکند. در تمام موتورهای القایی تک فاز روتور از نوع قفس سنجابی است. موتور القایی تک فاز خود راه انداز نیست. هنگامی که موتور به یک تغذیه تک فاز متصل است پیچه اصلی دارای جریانی متناوب میشود. این جریان متناوب میدان مغناطیسی ای ضربانی تولید میکند. بسبب القا روتور تحریک میشود. چون میدان مغناطیسی اصلی ضربانی است تورکی که برای چرخش موتور لازم است بوجود نمیآید و سبب ارتعاش روتور و نه چرخش آن میشود. از این رو موتور القایی تک فاز به دستگاه آغاز گری نیاز داردکه میتواندضربات آغازی را برای چرخش موتور تولید کند. دستگاه آغاز گر موتورهای القایی تک فاز اساسا پیچهای اضافی در استاتور است (پیچه کمکی) که در شکل سه نشان داده شدهاست. پیچه استارت میتواند دارای خازنهای سری ویا سوئیچ گریز از مرکز باشد. هنگامی که ولتاژ تغذیه برقرار است جریان در پیچه اصلی بسبب مقاومت پیچه اصلی ولتاژتغذیه را افت میدهد (ولتاژ به جریان تبدیل میشود). در همین حین جریان در پیچه استارت بسته به مقاومت دستگاه استارت به افزایش ولتاژ تغذیه تبدیل میشود. فعل و انفعال میان میدانهای مغناطیسی که پیچه اصلی و دستگاه استارت میسازند میدان برایندی میسازند که در جهتی گردش میکند. موتور گردش را در جهت این میدان برایند آغاز میکند. هنگامی که موتور به ۷۵ درصد دور مجاز خود میرسد یک سوئیچ گریز از مرکز پیچه استارت را از مدار خارج میکند. از این لحظه به بعد موتور تک فاز میتواند تورک کافی را برای ادامه کارکرد خود نگه دارد. بجز انواع خاص دارای Capacitor start / capacitor run عموماهمه موتورهای تک فاز فقط برای کاربریهای بالای ۳/۴ hp استفاده میشوند. بسته به انواع تکنیکهای استارت موتورهای القایی تک فاز AC در دسته بندی ای وسیع آن گونه که در شکل زیر توصیف شده قرار دارند.
اگر بطور خلاصه بخواهیم یک سیکلوکانورتر را معرفی کنیم ،بهترین و کوتاهترین توصیف ممکن ، تبدیل فرکانس منبع به یک فرکانس دیگر(معمولا کوچکتر)است و کاربرد عمده آن درمورد کنترل دور موتورهای القایی و درایوهای آن می باشد.
** در این شبیه سازی قصد داریم تا یک موتور القایی تک فاز را به کمک سیکلوکانورتر در نرم افزار متلب شبیه سازی نماییم. تویحات جانبی و کلی را می توانید در اصل مقاله لاتین مشاهده نمایید. **
برخی نتایج:
در صورت سوال در مورد محصول و یا در صورت اشکال در اجرای شبیه سازی می توانید از بخش تماس با ما (منوی بالا)، با شماره تلفن مورد نظر مکاتبه نمایید.
مجموعه: الکترونیک قدرت, ماشین های الکتریکیبرچسب ها ]ﻣﺒﺪﻟﻬﺎﻱ ﺟﺮﻳﺎﻥ ﻣﺘﻨﺎﻭﺏ ﺑﻪ ﺟﺮﻳﺎﻥ ﻣﺘﻨﺎﻭﺏ AC to AC Converters, انواع سیکلوکانورتر, تکنولوژی سیکلوکانورتر, تکنولوژی سیکلوکانورتر همراه با شبیه سازی متلب, خرید پروژه سیکلوکانورتر, خرید شبیه سازی تکنولوژی سیکلوکانورتر, سفارش پروژه مقاله + شبیه سازی موتور القایی تک فاز تغذیه شونده با سیکلوکانورتر, سفارش پروژه های سیکلوکانورتر, سیکلوکانورتر, سیکلوکانورتر با متلب و پیاده سازی, سیکلوکانورتر در متلب, سیکلوکانورتر ها در الکترونیک قدرت, شبیه سازی سیکلو کانورتر تک فاز, شبیه سازی سیکلو کانورتر تک فاز به تک فاز, شبیه سازی سیکلو کانورتر سه فاز به سه فاز, شبیه سازی سیکلوکانورتر, شبیه سازی سیکلوکانورتر + متلب, شبیه سازی سیکلوکانورتر Cycloconverter با متلب, شبیه سازی سیکلوکانورتر با نرم افزار متلب, شبیه سازی مقاله: شبیه سازی موتور القایی تک فاز تغذیه شونده با سیکلوکانورتر, شبیه سازی موتور القایی تک فاز تغذیه شونده با سیکلوکانورتر, طراحی و ساخت «سیکلوکانورتر», مثال ها شبیه سازی متلب + شبیه سازی سیکلوکانورتر Cycloconverter, مزایا و معایب سیکلوکانورتر